Gå til hovedinnhold

Spa opplevelser

Spa opplevelser

Når du virkelig vil nyte

Polynesia massasje

En massasje inspirert av polynesisk kultur og dette fantastiske øyrike. Behandlingen innledes med en nydelig kokos og vaniljeskrubb. Når kroppen er renset og fuktet avsluttes behandlingen med en totalt avslappende massasje. Massasjen veksler mellom varmestempler fyllt med sand fra Bora Bora og mye hender.

Tid: 80 min   Pris: 1400 kr

 

Relax kroppsinnpakning

En totalt avsteressende , mykgjørende og pleiende behandling med massasje.
Behandlingen starter med en oppfriskende kropps- skrubb, etterfulgt av en avslappende massasje fra topp til tå.
Deretter pakkes du inn i varme så de mykgjørende produktene får full effekt.

Tid: 90 min   Pris: 1400 kr.

 

Havets renselsesfest

En fantastisk algeinnpakning som er en fest for kroppen din. Du blir skrubbet fra topp til tå med en mineralrik peeling for du pakkes inn i varme alger fulle av vitaminer, mineraler og enzymer. Innpakningen virker avgiftende, drenerende og rensende, og er bra for slapp og gusten hud. Effektiv på celulitter og ødem, eller om man bare vil tilføre huden næring. Det endelige resultatet er en følelse av fornyelse og overskudd.

Tid: 80 min   Pris: 1150 kr

 

Barn i magen

Dette er behandlingen for deg som venter. Her styrkes hudens elastisitet og forebygger strekkmerker. Vi starter med en mild eksfoliering fra topp til tå. Deretter følger vi opp med en avslappende kroppsinnpakning mens skuldre nakke og hodebunn blir massert.

Tid: 75 min   Pris: 1075 kr.

 

Hot Stone

Massasje med varme granittsteiner går dypere inn i muskulaturen. Den har unik evne til å holde på og gi fra seg varme. Denne massasjen myker opp stive muskler.

Tid: 75 min   Pris: 1050 kr.

 

2508hd