Gå til hovedinnhold

Figurforming

Figurforming

Effektiv drenering

Figurforming gir den mest effektive dreneringen av giftstoffer og fettansamlinger i kroppen. Behandlingene øker sirkulasjonen i bindevev, strammer opp og jobber direkte på problemområder med celulitte.

Figurforming

 

Vi tilbyr følgende behandlinger:

ICE Cold Slimming

En meget aktiv slankende og venndrivende behandling som er ideel mot hevelser, fettansamlinger og celulitte. I behandlingen brukes usedvanlige konsentrerte produkter – kun for bruk i salong. Behandlingen virker dessuten nedkjølende, som øker fettforbrenningen ytterligere.

Tid: 30 min           Pris: 600 kr
Kur på 6 ganger   Pris: 3000 kr

 

Lymfedrenasje

Lymfedrenasje med vakum er den mest effektive behandlingen for «storrengjøring» av kroppen. I celullite- og slankebehandlinger er lymfedrenasje uvurderlig fordi den øker sirkulasjonen oi bindevev og bidrar til langt bedre resultater.

Kur på 5 ganger     Pris: 3300 kr
Kur på 10 ganger   Pris: 5200 kr
Enkeltbehandling  Pris: 675 kr

Tid: 30-40 min

 

Slank og stram med IPulse

Vår avanserte biostimulator måler vann og fett i kroppen din. Vi skreddersyr et figurformingsprogram spesielt for deg. Maskinen forbrenner fett, styrker muskler, strammer opp vev i kroppen samt drenerer overflødig væske og reduserer celulitte. Du går inn i cm allerede etter første behandling! Figuren blir synlig slankere og strammere. Vi anbefaler kur på minimum 6 behandlinger.

Kur på 6 behandlinger:   Pris:5450 kr
Enkeltbehandling:          Pris: 1090 kr

 

Ipulse