Gå til hovedinnhold

Opplevelser

Ansiktsopplevelser

Behandlinger for deg som ønsker litt mer

Hud & Velværeklinikkens Signaturbehandling

Signaturbehandling av ansikt er en behandling for deg som ønsker det lille ekstra. Behandlingen kombinerer profesjonell hudterapi med det siste innet høyteknologiske produkter, tilpasset din huds tilstand. Behandlingen innledes med en avspennende massasje av ryggen. Etter en klassisk dyprens og forming av bryn, skreddersyr terapeuten en behandling spesielt for ditt behov. Så venter en velgjørende massasje av ansikt, nakke og skuldrer før vi avslutter behandlingen med en spesialmaske.

Tid: 90 min   Pris: 1600 kr

 

Fresh og fornyende

Ta farvel med grå, gusten og stresset hud. Dette er en avgiftende og eksfolierende behandling. En varm maske stimulerer oksygenopptaket i huden og øker sirkulasjonen. Passer for alle som utsetter huden for forurensning, datastråling eller dårlig inneklima. En behandling for deg som ønsker seg en strålende og klar hud.

Tid: 60 min   Pris: 1290 kr

 

Harmoni

Dette er behandlingen kombinert med havets beste ingredienser og etter later huden stram, myk, forfrisket og gjennomfuktet. Masken er en myk gummimaskesom gir en kjølende, herlig følelse. Anbefales for alle hudtyper, men er spesielt fin for deg med sensitiv hud.

Tid: 75 min   Pris: 1290 kr

 

C-vitamin bombe

Forebygger aldringstegn, styrker hudens elastitet og reduserer linjer. Anbefales for alle hudtyper, spesielt for solskadet hud, untatt deg med acne.

Tid: 75 min   Pris: 1100 kr

 

Beroligende rosebehandling

Denne behandlingen demper og roer hypersensetiv og rødflammet hud, trekker sammen årene og styrker kapillærene. Masken inneholder ingredienser fra grønn te, lakris, kamille, alger og eteriske oljer.

Tid: 75 min   Pris: 1290 kr

 

Eye Expert Treatment

En revolusjonerende øyebehandling som tar for seg alle typer aldringstegn. En digital maske med akupressur, trykkpunktmassasje, vibrasjoner og varme sørger for drenering av mørke ringer og poser, samt øker spenst og elastitet rundt øyepartiet. Øynene føles strålende og klare etter behandlingen. Denne behandlingen kan gjøres i kombinasjon med alle ansikts og kroppsbehandlinger.

Tid: 30 min   Pris: 550 kr
Sammen med annen behandling kun 400 kr